gasten online
Inloggen/lid worden

Horecabeurs Noord Nederland

30 september 2019

Horecabeurs Noord Nederland

Op maandag 30 september 2019 vindt de Horecabeurs Noord Nederland (HBNN) plaats in de Martinikerk in Groningen. Op deze achtste editie van de beurs zetten standhouders, leveranciers en organisatie zich gezamenlijk in om het voor de bezoeker zo verrassend, boeiend en plezierig mogelijk te maken. De beurs is geopend van 12:00 uur – 20:00 uur.

Informatie

Het evenement onderscheidt zich van vele beurzen door de unieke sfeervolle locatie, interessante masterclasses van horeca-grootheden, uitdagende vakwedstrijden en een kwalitatief scala aan standhouders.

Nieuw in 2019

Bier & spijsstraat

Bier wordt steeds vaker toegevoegd of gecombineerd met hapjes of complete maaltijden, met bier kan je dan ook alle kanten uit. Bier en met name speciaal bieren zijn verkrijgbaar in de meest uiteenlopende smaken en te combineren met vrijwel alle gerechten van starter tot dessert. In de nieuwe bier & spijsstraat ontmoet je brouwers die je alles kunnen uitleggen over de meest uiteenlopende bier- en spijscombinaties. Van tips, tot proeven en ontdekken welk bier het beste matcht bij een gerecht of borrelhap: beleef het in de nieuwe bier & spijsstraat.

De nieuwste aanwinst is de Belevingstafel, een tafel waaraan beursbezoekers via koptelefoons mini-masterclasses kunnen volgens van standhouders. De gasten worden daarbij meegenomen in het verhaal van de standhouder. Van koffiecocktails tot teambuilding: aan de belevingstafel ontdek je het allemaal en je kunt gewoon aanschuiven zolang er een plekje vrij is. Per mini-masterclass sessie kunnen 10 deelnemers meedoen. Er zijn diverse sessies verspreid over de beursdag waaraan je gratis kunt deelnemen. (programma binnenkort bekend)


   
ikwordhorecaondernemer.nl is een initiatief van ikwordzzper.nl.

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Om een bestand te kunnen downloaden, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf hier!
Log in om je download te openen
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download per mail toegestuurd te krijgen.