Blogs

Hier vind je inspirerende en informatieve blogs van collega-ondernemers in de horeca en uit andere branches om je beter op weg te helpen.

Laat je inspireren en ontdek de Take Away verpakkingentrends van 2021

Danielle de Jong

Afhaalmaaltijden zijn populairder dan ooit en steeds meer horecazaken spelen in op deze behoefte van de markt. Noodgedwongen werden er veel afhaalmogelijkheden gecreëerd tijdens de lockdown, maar de doelgroep blijft ook na deze periode de bestelknop intensief gebruiken om eten af te halen of te laten bezorgen. Het gemak om niet te koken, lekker te eten en de restaurantbeleving thuis te ervaren vormen enkele argumenten om regelmatig te bestellen. De verpakking speelt een belangrijke rol in het afhaal- en bezorgproces, sterker nog; de verpakking is onmisbaar! De take away verpakkingentrends zetten we daarom graag voor je op een rij.

Lees verder
1 | 2
 
   
ikwordhorecaondernemer.nl is een initiatief van Martijn Pennekamp.

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Om een bestand te kunnen downloaden, moet je ingelogd zijn. Login of registreer (Txt_DownloadIntrotekst)
Log in intro tekst (Txt_DownloadLoginIntrotekst)
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download per mail toegestuurd te krijgen.