gasten online
Inloggen/lid worden
Ik wil starten
(stappenplan)

Blogs

Hier vind je inspirerende en informatieve blogs van collega-ondernemers in de horeca en uit andere branches om je beter op weg te helpen.

Welke kosten mag je zakelijk aftrekken en welke niet?

Stephanie Rijk

Het is weer zover: tijd om aangifte inkomstenbelasting te doen. Veel (startende) zzp’ers vinden dat lastig. Ze weten niet goed welke zakelijke kosten ze mogen opvoeren als aftrekposten. Wist je bijvoorbeeld dat niet alle zakelijke kosten 100% aftrekbaar zijn? En dat je niet van alle kosten de btw terug mag claimen? In dit blog leggen we uit wat zakelijke kosten zijn en vertellen we waar je op moet letten.

Lees verder
1 | 2
 
   
ikwordhorecaondernemer.nl is een initiatief van ikwordzzper.nl.

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Om een bestand te kunnen downloaden, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf hier!
Log in om je download te openen
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download per mail toegestuurd te krijgen.