Error loading Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/Ikwordzzper/Global/HeaderIWZ.cshtml)

Welke verzekeringen passen bij mijn onderneming?

4 maart 2021

Hoeveel risico je als ondernemer neemt, bepaal je natuurlijk zelf. Maar heb jij de risico’s die je loopt precies in beeld? En weet jij hoe je hiermee het best kunt omgaan? Als je net met je onderneming start, is dit vaak lastig inschatten. Interpolis geeft je daarom een kijkje in de keuken bij branchegenoten.

Leer van je branchegenoten over bedrijfsrisico's

Hoeveel risico je als ondernemer neemt, bepaal je natuurlijk zelf. Maar heb jij de risico’s die je loopt precies in beeld? En weet jij hoe je hiermee het best kunt omgaan? Als je net met je onderneming start, is dit vaak lastig inschatten. Interpolis geeft je daarom een kijkje in de keuken bij branchegenoten.

De meest voorkomende schades en preventietips op een rij

In deze infographic laten we zien wat de meest voorkomende risico's en de grootste schadeposten zijn voor een snackbar. Ook maken we duidelijk hoe je branchegenoten hiermee omgaan. Welke preventietips ze toepassen en welke verzekeringen ze afsloten. Dat is voor iedere branche natuurlijk anders. Een glazenwasser zal in zijn werkzaamheden eerder rekening houden met een najaarsstorm dan een consultant. Of je nu gaat starten of al bent begonnen, deze informatie biedt vast en zeker nieuwe inzichten.

Hoe je je risico’s aanpakt, bepaal je zelf

De infographic is bedoeld om je op weg te helpen. Want pas als je weet welke risico's je loopt, kun je ze aanpakken op de manier die bij jou past. De keuzes die jij daarin maakt, hangen uiteraard sterk af van de waarde van je spullen, je huisvesting en je activiteiten. Maar ook van je financiële middelen en je privésituatie. En natuurlijk neemt de ene ondernemer van nature meer risico's dan de andere. De kunst is de juiste balans te vinden.

Verzeker je al je risico's of pak je het anders aan?

Met de juiste maatregelen beperk je je risico's. Of voorkom je ze zelfs helemaal. En als je financiële buffer groot genoeg is, dan kun je misschien een aantal risico's zelf dragen. Zo verzeker je alleen dat wat nodig is.

Preventie: risico's voorkomen of beperken

Eén ding is zeker: hoe je je risico's ook aanpakt, op schade zit je als ondernemer niet te wachten. Wij geven je graag preventietips die je kunt toepassen om schade te voorkomen of te beperken. Zodat jij in bedrijf blijft en je risico’s je ondernemerschap niet in de weg staan. Focus op wat echt belangrijk is!

Terug naar overzicht

Sjak van Nieuwkuijk

Sjak is risico- en preventie expert bij Interpolis. Al 30 jaar werkt hij bij Interpolis waarvan de eerste helft als bouwkundig schade-expert. Sinds Interpolis zijn strategie heeft veranderd en zich focust op het voorkomen en beperken van risico’s, helpt hij dagelijks ondernemers om hun bedrijfsrisico’s in beeld te brengen en gepaste preventiemaatregelen te nemen.

Voor meer informatie over risico-inzicht en preventie neem een kijkje op onze speciale starterspagina of neem contact met ons op via preventiedesk@interpolis.nl

Volg Interpolis ook op Twitter en LinkedIn

 

Meer blogs van Sjak van Nieuwkuijk

24 mei 2018

Hoe sterk is jouw vangnet bij arbeidsongeschiktheid?


   
ikwordhorecaondernemer.nl is een initiatief van Martijn Pennekamp.

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Om een bestand te kunnen downloaden, moet je ingelogd zijn. Login of registreer (Txt_DownloadIntrotekst)
Log in intro tekst (Txt_DownloadLoginIntrotekst)
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download per mail toegestuurd te krijgen.