gasten online
Inloggen/lid worden
Ik wil starten
(stappenplan)

Bib Gourmand restaurantgids 2019

14 november 2018

Michelin presenteerde op 8 november de nieuwe Bib Gourmand restaurantgids 2019. Een gids vol restaurants waar je een goed drie gangenmenu kunt eten voor een kleine prijs.

De Bib Gourmand gids 2019 staat vol met heerlijke restaurants in de hele Benelux. Luxe Restaurants waar je gastronomisch kunt dineren voor een betaalbare prijs, maximaal 37 euro. 

Bib Gourmand?

Bib is een afkorting van Bibendum, de naam van het bekende Michelin bandenmannetje. Bib Gourmand is inmiddels uitgegroeid tot een begrip net zoals de Michelinster. Een restaurant kan overigens geen Bib Gourmand en een Michelinster tegelijk hebben.


Nieuwsgierig welke Nederlandse restaurants in de Bib Gourmand gids 2019 staan? Hier vind je een overzicht van alle Bib Gourmand gewaardeerde restaurants.

 

 

Bron: Kokswereld.nl

Terug naar overzicht


   
ikwordhorecaondernemer.nl is een initiatief van ikwordzzper.nl.

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Om een bestand te kunnen downloaden, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf hier!
Log in om je download te openen
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download per mail toegestuurd te krijgen.