gasten online
Inloggen/lid worden
Ik wil starten
(stappenplan)

Inter Scaldes bovenaan in lekker500

30 oktober 2018

De beste restaurants op een rijtje in de lekker500. Geen grote veranderingen in de top 10 maar wel een nieuwe nummer 1, restaurant Inter Scaldes van Jannis Brevet in Kruiningen. Inter Scaldes stond in 2014 en 2015 ook al bovenaan in de Lekker500, de belangrijkste restaurantgids van ons land.

En de winnaar Lekker500 is?

Het verschil was nihil in de strijd om de bovenste plaats in restaurantgids Lekker500. Uiteindelijk was het Inter Scaldes uit Kruiningen die er met de titel vandoor ging. Het restaurant van Jannis en Claudia blinkt uit in het totaal culinaire gezag, ambachtelijke volmaakte en overheerlijke gerechten in combinatie met foutloze en gedisciplineerde bediening.

 

Lekker500 top 3 restaurants

De Librije in Zwolle van Jonnie Boer stond vorig jaar nog op nummer een, dit jaar belandde hij op een tweede plaats. Gevolgd door restaurant de Leest van Jacob-Jan Boerma in Vaassen. De meest opvallende binnenkomer in de lijst was restaurant Tribeca in Heeze, de nieuwe zaak van patron cuisinier Jan Sobecki, kwam als nieuwkomer op plaats 20 de top-100 binnen.

Meer over de lekkerste restaurants lees je hier.

Terug naar overzicht


   
ikwordhorecaondernemer.nl is een initiatief van ikwordzzper.nl.

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Om een bestand te kunnen downloaden, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf hier!
Log in om je download te openen
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download per mail toegestuurd te krijgen.