gasten online
Inloggen/lid worden
Ik wil starten
(stappenplan)

Reclamebureau slaat met actie brug tussen adverteerders en horeca

29 maart 2021

Nu de coronacrisis aanhoudt en horecazaken hun deuren noodgedwongen gesloten houden, verkennen creatieve geesten de mogelijkheden om op andere wijze inkomsten te genereren. Onder de noemer ‘Reclame voor Horeca’ krijgt het bedrijfsleven sinds kort de mogelijkheid om bij cafés en restaurants op zogeheten A-locaties te adverteren

 

Met ‘Reclame voor Horeca’ slaat de bedenker van deze actie, het Amsterdamse reclamebureau Tosti Creative, naar eigen zeggen een brug tussen adverteerders en horeca. Roby Hormis van Tosti Creative, tegens uitbater van twee horecazaken, legt uit dat cafés en restaurants ruimte bieden aan goed draaiende bedrijven die willen betalen voor zichtbaarheid. “Met dit initiatief proberen we elkaar te helpen op een manier waar iedereen wat aan heeft. Zoals we dat doen binnen al onze campagnes en activaties.”

Deelnemende partijen

Dirk van den Broek is de eerste adverteerder die zich bij deze actie heeft aangesloten. De supermarktketen zal de horecazaken minimaal tot aan de opening van de terrassen steunen.”Wij vinden dit een uiterst sympathiek initiatief waar we graag aan meewerken,” zegt Marcel Huizing, directeur Dirk van den Broek. “We voelen erg met deze branche mee en hopen dat de horecazaken snel weer open kunnen zodat Nederland weer volop kan genieten - en bestellen - in de voorjaarszon.” 

Tot dusver hebben negen horecazaken in Amsterdam, zich bij de actie aangesloten, te weten Bartack, BarBaarsch, Huis van Iemand Anders, Restaurant Moeders, Moak Pancakes, Bar Spek, en Bar Do. Horecazaken en adverteerders die interesse hebben om mee te doen kunnen zich melden bij Tosti Creative, ook als ze buiten de hoofdstad actief zijn.

Terug naar overzicht


   
ikwordhorecaondernemer.nl is een initiatief van ikwordzzper.nl.

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Om een bestand te kunnen downloaden, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf hier!
Log in om je download te openen
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download per mail toegestuurd te krijgen.