Partners

Samen sta je sterker dan alleen. Daarom willen wij jou, sámen met onze partners, succesvol laten starten als horecaondernemer. Zo kunnen we je alles bieden wat je nodig hebt: van expertise op het gebied van ondernemen tot ervaren professionals die álles over horeca weten. Deze partners maken het succes van ikwordhorecaondernemer.nl mede mogelijk. 

Bidfood

Bidfood maakt foodprofessionals succesvoller. Op hun online marktplaats is iedere chef, kok en ondernemer verbonden met het mooiste internationale én lokale aanbod. Eenvoudig besteld en tot in de keuken bezorgd. De focus van Bidfood ligt volledig op de professionele foodwereld: van cafetaria tot cateraar, van kantine tot zorginstelling en van hotel tot restaurant. Bidfood is een echt mensenbedrijf. Onze aanpak is persoonlijk. Als geen ander begrijpen zij de unieke wensen en uitdagingen van iedere foodprofessional.

Meer informatie

Kitchen Create

Kitchen Create adviseert, ontwerpt, verkoopt, plaatst en onderhoudt professionele horecakeukens. Een perfecte horecakeuken maken, vraagt om creativiteit, ervaring, vakkennis, technisch inzicht, kennis van de markt en oog voor detail. Maar vooral om zich kunnen inleven in hoe professionals hun keuken gebruiken. Daarom is jouw keuken bij Kitchen Create in goede handen. De experts hebben in 30 jaar ruime ervaring opgedaan in honderden projecten. Laat je adviseren in inspireren door de professionals van Kitchen Create.

Meer informatie
   
ikwordhorecaondernemer.nl is een initiatief van Martijn Pennekamp.

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Om een bestand te kunnen downloaden, moet je ingelogd zijn. Login of registreer (Txt_DownloadIntrotekst)
Log in intro tekst (Txt_DownloadLoginIntrotekst)
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download per mail toegestuurd te krijgen.